Smått otroligt och fantastiskt roligt

12342873_550843771730523_2618057082967775518_n

SUCH Fjällvittrans Måra har tillsammans med sin ägare Tess visat fram(tass)fötterna i utställningsringen igen genom att plocka hem BIR titeln. Den här gången var det dessutom på en av landets största utställningar, Internationella hundutställningen på hundmässan Stora Stockholm. Ett stort grattis från uppfödaren som är lyckligt lottad att ha så bra valpköpare.

Uppe hos oss har polarnatten inträtt och klättra man upp på höjd en klar dag har man möjligheten att se några solstrålar nudda horisonten innan det återigen är skymning och inom kort mörkt igen. Inte lång stund att vara ute och därför kommer jag hur tråkigt jag än tycker det är att avvakta med att försöka leta nya jaktmarker till efter nyår. Just nu består motionen mestadels av turer på skidor för mig och hundarna får omväxlande springa lösa och gå på drag.

Mara har kommit i löpen och till veckan får hon stanna på rummet tillsammans med Atla. Storm och ChaCha får följa med till hundstallet då jag inte litar på Storms ”moral” när jag inte har ögonen på honom. Nu hoppas jag att ChaCha inte ska bli påverkad av Maras löp så att hon startar tidigare än jag beräknat då planen ligger för mars som är tiden för hennes normala löpcykel. Intresseförfrågningar från valpspekulanter har börjat komma in så nu kryssar jag fingrarna att allt kommer att fungera med löp, parning och valpning till våren.

CIMG6268 (800x600)

Trots bristen på ljus gör vi härlig turer på skidor i mjuk snö

CIMG6259 (800x600)

Nu längtar vi till ljuset återvänder och det blir dags att leta nya jaktmarker

CIMG6254 (800x600)

Mara och ChaCha två tikar som delar allt, här i vila efter någon timme lösa i djupsnö

 

 

Det här inlägget postades i Jaktprov och utställningar, Livet i vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *