Långturen färdigredigerad

Då har jag äntligen redigerat och lagt in den sista texten och bilderna från långturen efter svensk-norska fjällkedjan i våras. I Svensk Vorsteh hade jag skrivit ihop en kortversion samt sänt en CD med ett axplock av bilder som redaktören Lotta fick plocka fritt ifrån. För den som vill läsa hela dagboken i oavkortade version och se lite fler bilder så kan ni gå in under fliken ”turer”.

Nu hoppas jag att under sommaren få tid att fortsätta att redigera min nya hemsida så att det mesta är klart innan jaktsäsongen startar. Då brukar tiden inte räcka till mycket annat än vara ute, torka kängor och byta kläder i ryggsäcken och att göra det allra nödvändigaste hemma.

Om jag kommer att göra någon liknande tur igen? Absolut, att vara ute under så  lång tid tillsammans med sina hundar ger en fantastisk teamkänsla och en ödmjukhet inför deras lojala sätt att arbeta ihop med mig. Planer för nästa långtur finns redan, när den blir av styrs av lite praktiska omständigheter – nästa vinter eller vintern därpå 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *