Hemsidan som legat nere

Nu var det längesedan som hemsidan blivit uppdaterad. Under tiden var jag i Finland passade den på att krascha och då jag själv är uppväxt på den tiden det fanns datasalar var jag tillslut tvungen att hyra in hjälp för att få den att fungera igen. Tiden sedan jag har kom hem från Finland har sedan gått åt till att prova att komma igång med mitt företag inom hund och hälsa i Härjedalen men tyvärr har det mesta gått på ”sne”. Alla käppar som överhuvudtaget fanns att uppbringa har fastnat i mitt hjul, allt från gång på gång framskjuten leverans av löpbandet i vatten för hund till att grannar till lokalen lagt in protest via miljökontoret om den planerade verksamheten i efterskott. Efter erbjudande från Brukshundsklubben i Sveg tog jag beslut att starta i liten skala med kursverksamhet, massage- och laserbeh. samt försäljning av hundutrustning i deras lokaler. Dietistdelen är tyvärr uppskjuten på obestämbar framtid då den nya kostchefen i Härjedalens kommun tillträdde nyligen ca 4 månader senare än planerat. Som det ser ut nu kommer jag ev. att ta nya beslut för fortsatt verksamhet.

IMG_8810 (800x533)

 

Mara och ChaCha är ”världens bästa kompisar” – de leker och brottas, sover tillsammans och torkar varandra om de blivit blöta. 

ChaCha och Mara

ChaCha och Mara under valptiden hos oss då Mara var ”Nanny” och fick tillåtelse att hjälpa Bris redan från dag 2 till valparna åkte till sina nya hem. 

Hundflocken har nu utökats med ytterligare en medlem – ChaCha(Fjällvittrans Bris, Teiens Jim). ChaCha har under det gångna året periodvis varit hos oss under ripinventering, jakt och under min långtur i Finland och Västerbotten och hon kommer nu stanna hos mig permanent. Det har inte varit ett helt lätt beslut för ChaChas husse med familj då hon varit en mycket uppskattad familjemedlem hos dem. Orsaken till flytten till mig är att husse och ChaCha helt enkelt inte ”synkat” fullt ut under jakten. Mara och ChaCha är som två ”bästa kompisar” och har blivit helt oskiljaktiga. Den hund som Mara var så tight med tidigare var Bris som tyvärr inte är med oss längre men hon ser ut att tycka att ChaCha är en fullgod ersättare. Planen är att prova att jaktmeritera ChaCha till hösten för att om allt går bra ta en valpkull vid löp under kommande vinter. För ca en vecka blev hon HD röntgad och förhandsresultatet som blev skickat till vet. var bedömningen HD grad A på båda höfter!

Foggy's Diploma

Fjällvittrans Foggy har efter vårens 1;a pris på fjäll i Finland erövrat titeln Finsk Jaktchampion, ett stort tack och grattis till ägaren Pekka Hyverinen.

 

Det här inlägget postades i Livet i vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *